Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrkutya buktatta le az álrablás bejelentőjét

Rendőrkutya buktatta le az álrablás bejelentőjét Románia

A román rendőrség legjobb nyomozókutyájának tartott Teba buktatta le egy máramarosi faluban egy álrablás bejelentőjét – tájékoztat Cecilia Grozavu, a Máramaros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetés
Hirdetés

A szóvivő szerint szerda délben egy szélszegi (Sălsig) asszony a 112-es egységes segélyhívószámon jelentette, hogy ismeretlen tettesek betörtek fia házába és elloptak egy plazmatévét.

A kivonuló rendőrcsapat része volt Teba és felvezetője, Bandi Zoltán is. A helyszínen azt látták, hogy a ház sértetlennek látszó ablaka nyitva, a szoba pedig feldúlt állapotban van. Minthogy az asszony azt állította, hogy nincs kulcsa a házhoz, Teba beugrott az ablakon. Miután körbeszaglászott, kiugrott és egyenesen a lopást bejelentő asszonyhoz ment. Az asszony ezt követően elismerte, s hogy ő mászott be az ablakon, hogy a házból nem loptak el semmit, és hogy nem kíván feljelentést tenni. 

Az asszonyt az érvényben lévő jogszabályok értelmében megbírságolták a különleges egységek hamis riadóztatása miatt.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. augusztus 2., 7:27
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Szuper, hogy tisztázódott a plazmatévé helyzete. Arra nem gondolt senki, hogy a “román rendőrség legjobb nyomozókutyájának tartott Tebát” levigyék Caracalra is?