Felhívás!

PSD: a miniszterelnöknek be kellene nyújtania biankó lemondását

PSD: a miniszterelnöknek be kellene nyújtania biankó lemondását Románia

A Szociáldemokrata Párt (PSD) szerint a miniszterelnöknek be kellene nyújtania “biankó lemondását”, amely abban az esetben válna érvényessé, ha nem sikerül teljesíteni a saját maga megszabta oltási célt.

A PSD Facebook-oldalán hétfőn megjelent bejegyzés szerint a koronavírus elleni oltási kampány “gyors léptekkel közeleg egy világra szóló kudarc felé”, ez idáig ugyanis az idősek és a krónikus betegek mindössze 30 százaléka kapta meg a vakcinát, és rohamosan csökken a várólistán levő személyek száma, ami bizalomvesztésről árulkodik. “Minél többet veszekszik egymással Cîţu és Voiculescu, a PNL és az USR+ stb., és minél gyakrabban szegik meg saját szabályaikat, annál inkább csökken az oltásba vetett bizalom” – fogalmaznak.

A szociáldemokraták úgy vélik, “lassan lehetetlen küldetéssé válik”, hogy őszre elérje a 10,4 milliót a beoltott személyek száma, ezért a hatóságok a “végtelenségig” fogják hosszabbítani a korlátozások hatályát.

“Mindenkinek szenvednie kell néhány inkompetens személy miatt. Cîţu miniszterelnöknek be kellene nyújtania biankó lemondását, amely akkor lépne érvénybe, ha nem teljesül az oltási cél, hiszen ő vezeti ezt a botrányoktól, zűrzavartól és inkompetenciától terhes kormányt” – áll még a bejegyzésben.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 13., 11:09
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Egyetértek azzal, hogy nincs amit keressen Câțu úr a miniszteri székben, ellemben nem hinném, hogy a polgárok döntését a vakcina beadatasával, vagy sem ez befolyásolná. Adatott X tipusú óltás, a további döntés a polgáré, beadassa, vagy sem ,a csontért egymást egyfolytában maró, gúnyoló politikus álláspontjától föggetlenül.