Felhívás!

Pisztolya lesz Dianának!

Pisztolya lesz Dianának! Románia

Nemrég nyilatkozta Diana Iovanovici Sosoaca, a Románok Egyesítéséért Szövetség (AUR) Suceava megyei szenátora, hogy attól fél, megmérgezik, ennek több jelét is észlelte már. Újabban azt állítja, tavaly volt időszak, amikor minden lépését követték, ezért elhatározta, hogy önvédelmi fegyvert vásárol.

“Azt mondtam, fegyverviselési engedélyt kérek. Ne ijedjen meg senki, hogy valakit lelövök. Engem is meg kell védenie valakinek! Ha van fegyverem, megvédem saját magamat. Ki tudja, egyszer az autómban vagy a lakásomban találok ki tudja kiket, ezért kell fegyverviselési engedélyt kérnem. Ebben az országban hogyha hazafi vagy, rögtön veszélybe kerülsz. Lehet, hogy feketelistán vagyok, ahogyan volt Bogdan Staonevici, aki lám, nincs már közöttünk. És Codruta Cerva is feketelistán van, ha Szeben megyei jelzésű autóból figyelték. Tavaly engem is figyeltek, minden mozgásomat felügyelték. Autókból, amelyek mindenhová követtek. Vártak a tömbház előtt, és mindenhová velem jöttek. Jó néhány hónap eltelt azóta, de biztos vagyok abban, hogy jelenleg is figyelnek, követnek, pláne, hogy szenátor lettem és nem csillapodom. Lehet, hogy rejtőznek, nem lehet látni őket, de én érzem, hogy állandóan figyelnek” – mondotta a Romania TV-nek Diana Sosoaca. (A szenátor által említett Bogdan Staonevici – volt miniszter –  az orvosi jelentések alapján koronavírus-fertőzés által okozott, illetve súlyosbított tüdőbetegségben hunyt el nemrég, de Diana Sosoaca azt állítja, meggyilkolták. A másik említett személyt – Codruta Cerva ügyvédnőt – a román sajtóban “hivatásos tüntetőként” emlegetik, gyakori résztvevője, szervezője volt különféle témájú és indíttatású utcai tiltakozó megnyilvánulásoknak.)

(bl)  

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. január 19., 12:34
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Nem érdemes lökött, nem normális, ,,cácákkal”, analfabéta emberekkel foglalkozni fogyasztani a nyomda festéket! Téma hiányában, jobb, egy szép téli fotó.

 • User
  Dátum: 2021. január 20., 10:06
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A fegyvertartáshoz komoly pszihiátriai vizsgálat tartozik.Az a pszihiáter aki aláírna neki ,hogy megfelel,na azt kell azonnal zártosztályra tenni.Már annyi elég ,hogy ne kapja meg amiért azt mondja,hogy a mérgezés ellen pisztollyal védekezik.Az üldözési mánia környékezi,ez is már orvosi eset.Románia Jeanne d’Arc -ja .Desperado 2.főszereplője.Elképzele.ahogy bemegy egy nemzetiségiekkel teli kocsmába egy …hegedűtokkal…

  • User
   Dátum: 2021. január 20., 14:33
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Sosoka starring filmek címei:
   Csóré (Csupasz) pisztoly epizódfilm1001 epizóddal
   Állj vagy lő a banyám(a Parlentben történik)
   Diana Sosoabi erős mint a mustár…izé…mint a Mona(70%)
   A 8.mesterlővész( nőnek öltözve)
   Lucretia Borgia contra Diana Sosoaca(olasz feirattal)
   Rettegjetek mérgezők!123456789 résszel.
   Diana istennő és a Borgiak…(Diana itt íj helyett Parabellumot visel a Borgiák olcsó lejárt üdítőket kavargatnak)
   Bolond vagyok de lőni akarok(A félénk vagyok de hóditani akarok replikája…szőkesége meg van már hozzá)