Felhívás!

Párttársai is elítélik Florin Iordache obszcén megnyilvánulását

Párttársai is elítélik Florin Iordache obszcén megnyilvánulását Románia

Elhatárolódott kollégája, Florin Iordache gesztusától Răzvan Rotaru szociáldemokrata párti parlamenti képviselő, Paul Stănescu miniszterelnök-helyettes pedig “nagy hibának” tartja párttársa megnyilvánulását.

Răzvan Rotaru a közösségi oldalon jelentette be, hogy elhatárolódik képviselőtársa, Florin Iordache megnyilvánulásától, aki szerdán a parlament plénuma előtt obszcén kézjeleket mutatott fel.

“Kontrollálatlan és szégyentelen megnyilvánulásoknak tartom ezeket és elhatárolódom tőlük, mert nem méltók egy közjogi méltóság viselkedéséhez, és a Szociáldemokrata Párt megítélésén ejtenek foltot. Úgy gondolom, hogy a felmerülő problémákat civilizáltan kell kielemezni és megvitatni, mibenlétüktől függetlenül, és önökkel együtt én is bocsánatkérést várok el Iordache úrtól” – írta szerda este a PSD képviselője a Facebookra.

Hasonló véleményt fogalmazott meg Paul Stănescu miniszterelnök-helyettes is, szerinte Florin Iordache gesztusa “nagy hiba volt”. “Sajnos szerintem Iordache hibázott. Ilyent nem teszel, nem a stadionban vagyunk, ez mégis csak Románia parlamentje, és szerintem Iordache képviselő nagy hibát követett el” – nyilatkozta Stănescu.

(Agerpres/Mediafax)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások