Hirdetés
Hirdetés

Parkot létesítenek és mellszobrot emelnek a Caracalban meggyilkolt lány emlékére

Parkot létesítenek és mellszobrot emelnek a Caracalban meggyilkolt lány emlékére Románia

Parkot alakítanak ki Dobrosloveni községben a múlt héten meggyilkolt 15 éves lány, Alexandra Măceşanu emlékére. A parkot a községi iskola előtt hozzák létre, és helyet kap benne egy mellszobor is, amely Alexandrát ábrázolja – közölte szerdán Gheorghe Tudoraşcu polgármester.

Hirdetés
Hirdetés

Az elöljáró hozzátette, még nem tudja, milyen anyagi keretből valósítják meg az emlékparkot és a büsztöt, de biztos benne, hogy találnak rá támogatást.

Hozzátette, Alexandra Măceşanu a település tánccsoportjának tagjaként tevékenykedett, és bátor lány hírében állt.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 31., 22:06
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Így van! Felénk is rengeteg gyerek stoppol már hajnalban, pedig 1,2 eset az már felénk is volt! Olyan faluk vannak amelyekbe nem is jár autóbusz, mert nem “éri meg”a patronnak! Amig 1 szállító cég volt még keményebb volt a helyzet! A diáknak nehezen és csak keveset térít meg az állam a polgármeister “közbenjárásával”akár hónapok is eltelnek amire vmi keveset visszaadnak. Sok helyen a diák a munkás buszokkal indul hajnalban és főképp télen sötétben ér haza szintén munkásbusszal! A sárga buszok is röhejesek, iskolákat zártak be, h órákat buszoztassák akár a 7 éves gyereket is! Lassan szobrokat csinálnak belőlünk!