Felhívás!

Ortodox egyház: vegyék komolyan a járványt és hallgassanak az orvosokra

Ortodox egyház: vegyék komolyan a járványt és hallgassanak az orvosokra Románia

Arra kérte szerdán a híveket az ortodox egyház nevében a Román Patriarkátus szóvivője, hogy vegyék komolyan a koronavírus-járványt, és hallgassanak az orvosok tanácsaira.

Vasile Bănescu azzal kapcsolatban adott ki közleményt, hogy kedden Romániában ismét rekordot döntött a fertőzések és halálesetek száma.

A szóvivő felhívta a hívek figyelmét arra, hogy az intenzív terápiás kórházi részlegek már nem tudják ellátni a haldokló betegeket, a halottasházak is megteltek. Szerinte az “abszurd összeesküvés-elméletek által táplált halálos szkepticizmus” miatt vált válságossá az egészségügy helyzete.

“Ilyen körülmények között mindegyikünknek az a sürgős és racionális kötelessége, hogy legalább az utolsó órában vegyük nagyon komolyan ezt a betegséget, és hallgassuk meg nagyon figyelmesen az orvosok és csakis az orvosok tanácsait, akiknek mély hálával tartozunk” – üzente az ortodox egyház szóvivője.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. október 20., 22:30
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Asta da muştar!😁 Eddig minden dögöt csókolgattak, fittyet hánytak mindenre ami evilági és most láss csodát….dragi enoriaşi szuri, ke dáke nu, nu primiți aghiasmã😁😁😁😂🤣😃😊😉😋