Felhívás!

Orban: nem kell újabb korlátozásokat bevezetni, inkább állandó párbeszédre van szükség

Orban: nem kell újabb korlátozásokat bevezetni, inkább állandó párbeszédre van szükség Románia

Nem kell újabb korlátozó intézkedéseket bevezetni a koronavírus-járvány miatt, ehelyett állandó párbeszédre és a lakosság folyamatos tájékoztatására van szükség – véli Ludovic Orban miniszterelnök.

A kormányfő szerdán azt mondta, a koronavírus elleni vakcina kifejlesztéséig, illetve egy hatékony kezelés megtalálásáig “az egyetlen normális reakció” az emberek részéről megtanulni védekezni a vírus ellen.

“Nem hiszem, hogy újabb korlátozásokat kellene bevezetni, inkább állandó párbeszédre, tájékoztatásra, tanításra van szükség, hogy az emberek értsék meg, nekik kell megvédeniük magukat és a körülöttük élőket” – fogalmazott Orban egy szakkonferencián.

Hozzátette, az oltóanyag kifejlesztéséig az embereknek “el kell tűrniük” a maszkot, hozzá kell szokniuk a gyakori kézfertőtlenítéshez és a fizikai távolság betartásához.

Ludovic Orban kifejtette, noha senki nem születik nyakkendővel vagy tűsarkú cipőben, mégis ezekhez a kiegészítőkhöz is hozzászoknak az emberek.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 16., 23:48
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Na ezt csak azert mondjak mert jonnek a valasztasok, na majd utanna mi lessz akkor ki marad nyeregbe erzi magat , akkor jon maj a csicskasztatas, megtehetik, barmit, mert ok a hatalom!!!

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 22:58
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Az állandó párbeszédnek vírusirtó hatása van! Minek ide oltás, dumálni kell jó sokat egymással! Természetesen mossuk kezeinket, és öltsünk álarcot közben!