Felhívás!

Orban: jövő évben két alkalommal nő a pedagógusok bére

Orban: jövő évben két alkalommal nő a pedagógusok bére Románia

A jelenleg hatályos jogszabályokban előírtaknak megfelelően nő a pedagógusok bére 2020-ban – közölte pénteken Ludovic Orban miniszterelnök.

Újságírói kérdésre válaszolva a kormányfő azt mondta, az első fizetésemelésre 2020. január elsejétől kerül sor, ahogyan azt az egységes bértörvény megszabja, majd – a 114-es sürgősségi kormányrendeletbe foglalt előírásnak megfelelően – szeptember elsejétől a 2022-re előirányzott szintre nő a pedagógusok fizetése.

Ludovic Orban részt vett pénteken a Románia Fejlesztéséért Koalíció tagjainak közgyűlésén.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 14., 8:13
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Es azt is irjuk ki, hogy a roman parlament megszavazta a kvotavadaszatot (tehat ez annyit jelent, hogy lessz egy levadaszhato kvota evente!), de a medvet nem veszik ki a kipusztulofelben levo vedett allatfajok kozul. Ha ezt nektek Johannis elnok igy alairja, akkor mar masnap egy peticiot fogunk benyujtani, egyenesen a miniszter es a roman elnok ellen, az Europai Unio parlamentjeben, hiszen kvotavadaszat engedelyezese tilos az E.U. torvenyei szerint, a szigoruan vedett allatfajok ellen ! Marpediglen a medve az, es az is marad !!! Es ma, amikor az Europai Unio folvallalta a termeszet vedelmezeset, a kipusztuloban levo allatfajok vedelmezeset, es a legszennyezodes mersekleset ,nagyon nehez dolgotok lessz, ha a kvotavadaszatot engedelyezitek. Ezt garantaljuk nektek ! Egyebkent azt is fontolgatjuk, hogy a sved termeszetvedo lanyt ,Greta Thunberg-et, meghivjuk Romaniaba, egy hatalmas tuntetes megszervezesere, amit az itteni erdok es a benne elo vadvilag megmentesere tervezunk, hogy igy hivjuk fol Europa es a vilag figyelmet arra a pusztito gaztettekre, ami ebben az orszagban, korrupt politikusok segitsegevel vegbemegy ,az erdok es a medvek ellen. Ebben a tuntetesben neven fogjuk nevezni az orszagpusztito gazembereket, tekintetesen a PSD-bol, UDMR-bol es a PNL-bol !!! (A kommentnek nincs koze a cikkhez, ezert elnezest kerek, de nem volt mas, a temaval kapcsolatos cikk, ezert irtam ide, hiszen ennek is a parlamenthez van koze !)

  • User
   Dátum: 2019. december 14., 12:34
   ÉRTÉKELÉS: -1

   És te mégis kiknek a nevében beszélsz többes számban? Talán a képzeletbeli barátaid nevében vagy esetleg több személyiséged van?

 • User
  Dátum: 2019. december 14., 10:01
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Hát nektek is sok eszetek lehet, ha Grétacskával akarjátok a medvéket védeni. Egyáltalán, láttatok ti medvét valaha? Láttatok medve által szétmarcangolt embert, vagy állatot? Ha már védeni akarjátok, előbb illene megismerni testközelből!
  Amúgy az unió nem vállalt fel semmit. Csak hangzatos szólamokat eresztenek meg néha, amivel meg lehet téveszteni a naiv embereket. Na csak tessék petíciózni. Van erre számtalan internetes oldal létrehozva. És annyit is érnek, mint az a bizonyos szerv előtt az intim szőrzet. Hogy finoman fejezzem ki magam! 🙂

 • User
  Dátum: 2019. december 14., 17:07
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Nagyon sok felsőfokú végzettséggel rendelkező ember az átlagot sem kapja meg, még 35 éves régiséggel sem. Manapság a tanűgyben az alacson fizetésekért siránkozni szégyen. Az időben ki nem adott fizetésekért lehet kiabálni, sőt kell is.

 • User
  Dátum: 2019. december 14., 17:39
  ÉRTÉKELÉS: 4

  13.27/13.55!
  Ha a gyerek írja be azzal időt spórol és vmi okos dologra tanítja a gyerekét abban a szük 50 percben! Ilyen szülő gyereke mint Ön soha nem szerettem volna lenni és hála a Fennvalónak ebben az 1ben kisegített! Ha gyereke előtt ossza az észt a tanárról, gyereke pont olyan frusztrált felnőtt lesz mint az akire most büszkén néz fel és anyának/ apának szólítja!!!😎😶😣

 • User
  Dátum: 2019. december 14., 17:08
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Orbán! Lassan 2019 is eltelt, de még csak 10 fizetést kaptunk ebben az évben! Sokunk után már többen is érgeklődnek mint a viccben:víz és gázművek, bankok!😁

 • User
  Dátum: 2019. december 14., 18:36
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Csak nehogy felkérjék avatott szakértőnek Boc nevű kerti törpét, akinek csak a dühe nagyobb a tanárokra és a nemzetiségekre. Mindkettő halálosan és fertőzőn ártalmas.