Felhívás!

Orban: diszkriminálják a Magyarországon átutazó román állampolgárokat

Orban: diszkriminálják a Magyarországon átutazó román állampolgárokat Románia

Diszkriminálják a Magyarországon átutazó román állampolgárokat – jelentette ki Ludovic Orban miniszterelnök a kabinet keddi ülésének elején.

A kormányfő értesülései szerint korlátozzák a román állampolgárok szabad mozgáshoz való jogát, azokét is, akik csak átutaznak az országon. Orban felszólította Marcel Vela belügyminisztert, hogy vegye fel a kapcsolatot magyar hivatali kollégájával és oldja meg a problémát, ha pedig ez nem sikerül, akkor értesítse az Európai Bizottságot arról, hogy Magyarország az “Unió alapszerződésének ellentmondó” intézkedéseket vezetett be.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. június 16., 19:19
  ÉRTÉKELÉS: 11

  Ti meg 14 napig karanténba teszitek a SAJÁT állampolgárokat!Persze a mellébeszélés nemarad el…úgy értesült hogy…milyen mozgásban korlátozza őket?hogy nem tudnak kocsikaravánokat indítaní .Mondjál KONKRÉT dolgokat te politikai szélhámos!

 • User
  Dátum: 2020. június 17., 10:00
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ez már betegesen bekattant,semmi mást nem is érdemes kommentelni…VC Tudor fertőzött a másokkal együtt…mindenki tudja kik azok!Na ionopltchivanoc dragi romani.ma duc da invet maghiar.

  • User
   Dátum: 2020. június 17., 17:26
   ÉRTÉKELÉS: 5

   daco-romani ,mert annélkül más hangzása van és inkább más értelme Nyugaton.Már Ferenc pápa mellszobrán az áll , hogy tavaly Dacoromániában járt…na akkor gyorsan elő egy térképet !Itt a Föld bolygón nincs…menjünk tovább?Mars ,Jupiter ,Vénusz,Saturnus…aki megtalálja ingyen utazást nyer a Vatikánba ,jövöre együtt böjtölhetnek .