Hirdetés
Hirdetés

Önkiszolgáló ügyfélablakokat vezet be a Román Posta

Önkiszolgáló ügyfélablakokat vezet be a Román Posta Románia

A Román Posta megkezdte a digitális postaablakok telepítését. Az év végére minden postahívatalt felszerelnének ilyen gépekkel, amelyek révén a polgárok anélkül fizethetik ki számláikat és küldhetnek csomagokat, hogy az alkalmazottakkal kapcsolatba kellene lépniük. 

Hirdetés
Hirdetés

Az első gépet a fővárosi Calea Dorobanților utcában található postahivatalban üzemelték be.

A tervek szerint 80 ilyen digitális ügyfélablakot helyeznek el a hagyományos postahivatalokban. Önkiszolgáló üzemmódban a nap 24 órájában, a hét minden napján felvehetjük és feladhatjuk a postai küldeményeinket, akár csomagokat is, ugyanakkor a számlákat vagy a részleteket is kifizethetjük a gépek segítségével.

“A készülékek kültéren és beltéren egyaránt megtalálhatóak lesznek, a postahivatalokban, illetve azok mellett, közintézményekben, forgalmas helyeken. Igyekszünk szinte minden termékünket egy helyen, emberi beavatkozás nélkül kínálni” – mondta Valentin Ștefan, a Román Posta főigazgatója.

A posta vezetője biztosította a dolgozókat, hogy a 80 digitális gép feleszerelés nem fog elbocsátásokhoz vezetni.

“Ez egy nagyszerű lehetőség, mert ezekkel a beruházásokkal növeljük az alkalmazottak termelékenységét és ezáltal a fizetéseket is. Fel sem merül, hogy elbocsátások legyenek” – hangsúlyozta.

A sorbanállás megszüntetése érdekében a posta vezetősége az év végéig 3000 csomagátvevő pontot akar felállítani. A beruházás összege 40 millió euró.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük