Felhívás!

Négy baróti férfi halt meg egy Brassó megyében történt balesetben

Négy baróti férfi halt meg egy Brassó megyében történt balesetben Románia

Négy Kovászna megyei férfi vesztette életét egy péntek reggel, a 13-as országúton történt közlekedési balesetben. Az áldozatok autója frontálisan ütközött egy kamionnal. 

A tragédia Brassó megyében, Szászveresmart (Rotbav) Szászmagyarós (Măieruș) felőli kijáratánál történt, péntek reggel fél 7 körül.

A helyszínre három rohammentő, egy műszaki mentésre alkalmas egység, illetve két tűzoltóautó szállt ki. A négy áldozat közül kettő az autóba szorult. Olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életüket – közölte a Brassó megyei rendőr-főkapitányság.

Alina-Maria Ivan rendőrségi szóvivő a We Radio-nak elmondta, az autóban ugyan nem találtak dokumentumokat, de az egyik áldozat rokona szerint mind a négy férfi baróti származású.

A kamion sofőrje feltehetően elaludt a volánnál, majd áthajtott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő személyautóval. A tehergépkocsi sofőrjét megszondáztatták, az eredmény szerint nem fogyasztott alkoholt.

A rendőrség szombaton közölte, a kamion 42 éves, Călărași megyei sofőrjét harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával folytatódik a nyomozás, a baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások