Felhívás!

Megsebesített a medve egy juhászt Hargita megyében

Megsebesített a medve egy juhászt Hargita megyében Románia

Kórházba került szerdán egy csíkmadarasi juhász, akire legeltetés közben rátámadt a medve.

A csíkszeredai megyei sürgősségi kórház sajtószóvivője, Kiss Edit szerint az 52 éves férfi lábfejtörést szenvedett, és egy kisebb seb is van a jobb lábfején.

Miután sérüléseit ellátták, a férfit átszállították a fertőzőosztályra, hogy megkapja az ilyenkor esedékes kezelést.

A térségbeli vadászegyesület igazgatója, János Zsolt az Agerpres hírügynökségnek úgy nyilatkozott, információi szerint a juhász a nyájat legeltette, amikor rátámadt a medve. Az eset után a vadászok kimentek a helyszínre, de már nem találták meg a medvét, amelyet vélhetően elkergettek a kutyák. A vadászok az éjszaka folyamán is az esztena környékén maradnak arra az esetre, ha a nagyvad visszatérne.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. május 16., 9:47
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Labfej torest szenvedett ?! Talan a medve ralepett a labfejere ?! Na, ne mar ! Ekkora hazugsagot. Szerintem megilyedt valamitol, amit medvenek velt es szaladas kozbe torte el a labfejet. Hogy itt mi mindent ra lehet kenni a medvekre, csak azert, hogy egyes “egyenlobbek” mint a nagytobbseg, vadaszhassanak !

 • User
  Dátum: 2019. május 16., 16:26
  ÉRTÉKELÉS: 6

  “Megneznem ejszaka az erdon az ilyen betyarokat.” Huha… Biztosan az intelligens es kulturalt,no meg bator csoban irta ezt nekem! Azert en is kivancsian megneznem,hogy ezek a hatalom kurtjeit fuvo se..nyalok hogyan viselkednenek ejszaka az erdoben.