Hirdetés
Hirdetés

Medvét láttak Brassó történelmi központjának környékén

Medvét láttak Brassó történelmi központjának környékén Románia

A lakott területeket megkörnyékező medvék miatt a csendőrök és a katasztrófavédelem munkatársainak közbelépésére volt szükség vasárnap és hétfőn Brassóban, Fogarason és Predeálon.

Hirdetés
Hirdetés

A Brassó megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) tájékoztatása szerint vasárnap délután Brassó történelmi központjának környékén láttak egy medvét, Predeálon pedig négy példány is feltűnt az Ursuleţul Hotel térségében. Az ISU mindkét esetben figyelmeztető üzenetet küldött a lakosságnak a Ro-Alert rendszeren.

A vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Fogarason a Gării utcát környékezte meg a medve, az egyik arra járó gépkocsivezető le is filmezte a nagyvadat. A Brassó megyei csendőrség illetékesei szerint a helyszínre kiküldött egység már nem találta meg a medvét a környéken.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 7., 11:32
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Biztosan a medvek annyira haladtak az evolucioban, hogy megtanultak olvasni. Medve mama ,ezert gondolt egyet es meghivta boccsait egy jo ebedre, az Ursuletu Hotel vendeglojebe ! Mit kell ezeken a hireken csodalkozni, es annyi port kavarni, hiszen Brasso is, es Predeal is erdo kozt van epitve !