Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Medvét láttak a brassói Coresi bevásárlóközpont közelében

Medvét láttak a brassói Coresi bevásárlóközpont közelében Románia

Medvét láttak kedd dél körül az egyik brassói bevásárlóközpont közelében. Az eltévedt állatról több videofelvétel is készült.

A katasztrófavédelmi felügyelőség figyelmeztette a lakosságot, hogy a Traktor negyedben látták kószálni a medvét.

A csendőrfelügyelőség helyszínre kiszállt egységei megtalálták a nagyvadat a brassói körgyűrű közelében levő kereskedelmi központ térségében. Cristi Roşu csendőrségi szóvivő szerint a medve egy kukoricásba menekült, és Hermány (Hărman) település felé tart. A csendőrök továbbra is a térségben maradnak – tette hozzá a szóvivő.

Urs la plimbare prin Brașov, pe traseul Turnului – Bulevardul Gării – ITC!Update – Se pare că a pornit / ajuns in zona Coresi 🙂 cumpărături la mall, pentru cadourile de Crăciun. Am primit filmuletul pe whatsapp. Pare zona santierului Coresi? Bietul animal. Nu mai tăiați pădurile!#brasov #comevisitus #wildlife #wildthrills

Publicată de Andreea Ola pe Marţi, 4 Decembrie 2018

Cand vrei sa agati o gagica in Coresi si ea iti spune sa plimbi ursul..

Cand vrei sa agati o gagica in Coresi si ea iti spune sa plimbi ursul..

Publicată de Unibvcrush pe Marţi, 4 Decembrie 2018

(Agerpres/Facebook)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 4., 19:47
    ÉRTÉKELÉS: 11

    Hat azok utan amit a mult heten a BBC hiradoja mutatott a romaniai erdok es rezervaciok pusztitasarol,mar azon sem csodalkoznek ,ha a medve bekoltozne a tombhazlakasokba es reggelente a varosi kozszolgalat buszjarataival vinne bocsait ovodaba vagy kukazni.Egyebkent Brassoban ez a jelenseg se nem szenzacio,se nem ujdonsag.Az ott lakok mar hozzaszoktak a macik jelenletehez.Ott mar 2004 ota megszokott jelenseg a medve,sot mar ez a datum elottrol is tudunk ritkabb eseteket,de 2004 utan napi rendszeres jelenseg,fokeppen a Valea Cetatii(volt Racadau)negyedben,a Cenk kornyeken es Brasso bukaresti ut feloli kijaratanal.A Brasso Polyanat mar nem is akartam ide sorolni,hiszen ott a medvek otthon vannak.Ami pedig a Tractorul negyedet illeti,itt sem elso eset.Ebbe a negyedbe ugy 2010 korul jelentek meg eloszor,habar itt ritkabban jelennek meg mint a varos masik felen.