Felhívás!

Medve “szórakoztatta” a sízőket egy predeáli sípályán

Medve “szórakoztatta” a sízőket egy predeáli sípályán Románia

A békésen síző turisták társaságába szegődött egy medve az egyik predeáli sípályán, és percekig követte őket. Az eset végül szerencsésen végződött, mert egy síoktató távol tartotta a nagyvadat a sízőktől.

A férfi figyelmeztette a turistákat, hogy ne mozogjanak, hogy a medve visszatérjen az erdőbe, az állat azonban így is közelebb merészkedett, alig néhány méterre közelítette meg a sízőket.

A medve látszólag játékos kedvében volt, a síoktató azonban felismerte a helyzet veszélyességét és megpróbálta elterelni az állatot a többi embertől. A nagyvad ekkor kergetni kezdte a férfit, annak azonban sikerült kellő távolságra maradni az állattól.

Az “üldözés” mintegy tíz percben át tartott, végül az állat visszament az erdőbe, így szerencsére senki sem sérült meg.

Az esetről az oktató videófelvételt készített, amelyet megosztott közösségi oldalán.

Az utóbbi időben több hasonló incidens is történt a hazai sípályákon, januárban szintén Predeálon kergetett meg egy sízőt egy medve.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. március 10., 15:48
    ÉRTÉKELÉS: 0

    A Balvanyosi macik is ennyire emberbaratok , mar addig etettek oket a 18-as borviznel, hogy akar Torjaig le lehetne csalogatni egy szelet kenyerrel! A lenyeg az hogy az illetekesek nem tesznek semmit pedig tobb film keszult es kering a vilaghalon ahol meg van orokitve ahogy az autosok (akiknek ott van a rendszama) etetik a vadalatokat ami torvenyellenes, de nalunk ez nem erdekel senkit es az illetekesek nem tesznek semmit , hogy ezt a jelenseget meggatoljak !