Hirdetés
Hirdetés

Medve “pózolt” egy fotóriporternek Ozsdola közelében

Medve “pózolt” egy fotóriporternek Ozsdola közelében Románia

Április 19-én, a katolikus nagypénteken Alex Nicodin többszörösen díjazott román fotóriporter éppen Brassó irányából tartott Foksány felé, amikor Ozsdolától nem messze, az út szélén egy medvére lett figyelmes. A barátságos állatról egy egész fotósorozatot sikerült készítenie. Nicodin a Digi24-nek mesélt a nem mindennapi találkozásról.

Hirdetés
Hirdetés

“Éppen Brassóból Foksány felé tartottam. Van egy útszakasz (Ozsdolán túl – szerk. megj.), ahol egy órán át sűrű erdőn haladsz keresztül, mintegy 30 kilométeren át nincs egyetlen település sem. Elkezdett havazni, és ez április 19-én eléggé érdekesnek tűnt számomra, ezért elkezdtem fotókat készíteni a hóesésről a telefonommal. Lassan haladva, a távolban egy kutyát pillantottam meg. Ahogy közeledtem, rájöttem, hogy valójában egy medve az. Így hát lefotóztam minden lehetséges szögből, előbb az autóból, majd abból kiszállva közelebb is merészkedtem. Végül körülbelül fél órát töltöttem a medve közelében, aki meglehetősen barátságos volt. Ez annak is köszönhető, hogy sok autó megállt mellette és ennivalót dobtak neki: kenyeret, pufulecet, perecet – ami nagyon rossz, elsősorban a medvének” – mesélte Alex Nicodim. Az egyik pillanatban aztán a medve elkezdett a fotós felé szaladni, így az kénytelen volt visszaülni az autóba és tovább hajtani.

Alex Nicodim többszörösen díjazott fotóriporter Romániában, a felvételeit olyan nemzetközi újságok is közölték, mint a brit The Sun, a német Bild vagy a spanyol Marca.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. április 29., 14:42
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Tényleg a The SUN? Az egy legalja bulvár szennylap, bárkitől vesznek képet ha érdekes ami rajta van, megéri megnézni a honlapjukon a használt képek minőségét…

 • User
  Dátum: 2019. április 30., 10:04
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Nem hazudik a THE SUN,mert a Digi Tv bemutatta a teljes filmet,melyben nagyon is jol latszik,hogy a medve valoban ott pozolt az Ozsdolat-Foksannyal osszekoto uton,es valoban nagyon szerenyen viselkedett ! Sokkal szerenyebben,mint azok a barbar primitivek,akik vadaszni akarnak ra,es akik “ember”-nek nevezik magukat !

  • User
   Dátum: 2019. április 30., 13:22
   ÉRTÉKELÉS: 7

   Nahát, medve van az erdőben?

   Már hallottam a Kolcza feletti lakónegyedkből is panaszkodni, hogy arra járt a medve. Na nem az erdő költözött a házakhoz, hanem a házak épültek az erdő mellé…