Felhívás!

Liviu Dragnea szabadon bocsátását kéri mintegy 50 tüntető a Cotroceni-palota előtt

Liviu Dragnea szabadon bocsátását kéri mintegy 50 tüntető a Cotroceni-palota előtt Románia

Néhány tucat személy tüntet vasárnap Klaus Johannis államelnök ellen a Cotroceni-palota előtt, Liviu Dragnea szabadlábra helyezését követelve.

A tüntetők piros-sárga kék zászlókat lengetnek és államelnök-ellenes jelszavakat skandálnak. “Szabadságot Liviunak, a politikai fogolynak”; “Dragnea, szeretünk, nem találunk még egy olyan embert, mint te”; “Le a párhuzamos állammal!'” – olvasható felirataikon.

Egyik tüntető, Petruţ Petreschioiu mérnök úgy nyilatkozott az újságírók érdeklődésére, hogy Liviu Dragnea szabadon bocsátásáért tüntet, ugyanis a Szociáldemokrata Párt (PSD) volt elnökét ‘egyértelműen politikai okokból’ ítélték el mindkét alkalommal.

A csendőrök szerint a tüntetés spontánul kezdődött, a résztvevőknek nincs rá hatósági engedélyük.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. június 17., 7:28
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Nem kell csodálkozni!Itt Székelyfölďön is a nyugdíjasok is Dranea elvtársat meg a kancsi kalózt dicsérik hogy csak ők emelték a nyugdíjakat meg a kulákpénzt és rettegnek attól ha más jön akkor nem lesz meg a.szeptemberi emelés és még ebből is elvesznek.

 • User
  Dátum: 2019. június 17., 14:50
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Attol meg , hogy valaki nyugdijas , nem hulye!!!! Ezenkivul tobb mint felenek a havonta kapott alamizsna nem eleg a megelhetesre hiaba dolgozott 30-40 evet. Egyszeruen rossz idoben nyugdijaztak , amikor a pontszamok nagyon alacsonyak voltak.Ezek soha nem fogjak utolerni az ugyanabban a kategoriaban , de kb. 5-10 evvel hamarabb eljotteket.Emelhetnek szeptemberben, januarban, barmikor meg az inflaciot sem potolja a kapott osszeg. Ugyhogy tessek abbahagyni a nyugdijasok szapulasat!!!! A nyugdijszelveny nem egyenlo a szavazocedulaval!

  • User
   Dátum: 2019. június 17., 16:46
   ÉRTÉKELÉS: 1

   akkor vajon miért nyertek Dragnea és társai,igenis a socialok és sok nyugdíjas oda szavazott ,igaz.a legtöbb regáti de itt is! Az igazság kimondása nem szapulás!