Hirdetés
Hirdetés

Lezuhant egy munkás a nagydisznódi erődtemplom tornyáról

Lezuhant egy munkás a nagydisznódi erődtemplom tornyáról Románia

Lezuhant egy munkás a Szeben megyei Nagydisznód település evangélikus templomának tornyáról. Gerinc- és mellkasi sérülésekkel vitték kórházba.

Hirdetés
Hirdetés

A férfi restaurálási munkálatokat végzett a nagydisznódi erődtemplom tornyán, amikor ráesett a néhány méter magasan levő állványra. A helyszínre érkezett mentősöknek ki kellett hívniuk a katonai tűzoltókat, hogy segítsenek leemelni onnan a munkást – tájékoztatott a Szeben megyei mentőszolgálat.

A 42 éves áldozat gerinc- és mellkasi sérüléseket szenvedett, ugyanakkor felső végtagi paresztéziára panaszkodik. A férfi eszméleténél volt, amikor a Szeben megyei sürgősségi kórházba szállították.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 2., 20:09
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Elfelejtette az újságíró megjegyezni, hogy nem talicskával, hanem mentőautóval szállították. De különben ott van, hogy ” A helyszínre érkezett mentősöknek ki kellett hívniuk a katonai tűzoltókat…” Az újságíró elkövette a hibát, hogy feltételezte, az olvasó levonja a következtetést (két kijelentést kell logikusan összekötni: 1. ott van a mentőautó + 2. a sérültet elszállították= mentőautóval szállították el.) Magasra helyezte a mércét, újságíró uram, tessék kímélni az olvasót!