Felhívás!

Hősként emlegetik a Londonban meggyilkolt román sportolót

Hősként emlegetik a Londonban meggyilkolt román sportolót Románia

Életét áldozta társaiért a brit lapok szerint az a román fiatalember, akit megöltek szilveszter éjszakáján Londonban, egy exkluzív szórakozóhelyen.

A 33 évesen meghalt Tudor Simionov októberben települt át a barátnőjével Angliába, és biztonsági emberként dolgozott a fővárosban. Szilveszter éjszakáján a Park Lane sugárúton, egy exkluzív szórakozóhelyen teljesített szolgálatot.

A Mirror beszámolója szerint éjszaka folyamán felfegyverzett emberek egy csoportja megpróbált bejutni a VIP-ekkel zsúfolt klubba. Tudor Simionov a bejáratot őrző társait segíteni rohant ki az utcára. A támadók közül néhányat ártalmatlanított, ám egyikük mellkason szúrta. Sebesülten bevonszolta magát a szórakozóhelyre, ám a vérveszteség miatt életét vesztette.

„Tudor nagyon jó ember volt, a legkedvesebb a klub biztonsági emberei közül. Hős volt, a társain akart segíteni, amikor meghalt” – nyilatkozta a szórakozóhely egyik alkalmazottja, aki szemtanúja volt az eseményeknek. A gyilkosság egyik gyanúsítottját már letartóztatta a londoni rendőrség.

Tudor Simionov a Bukaresti Sportklub kenusa volt, sportolói pályafutása során több érmet szerzett. A jobb élet reményében települt át a barátnőjével Angliába.

(Maszol/Antena 1)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.