Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Hepatitis A vírussal szennyezett spenótot hív vissza a Profi-üzletlánc

Hepatitis A vírussal szennyezett spenótot hív vissza a Profi-üzletlánc Románia

Az Országos Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóság, (ANSVSA) közölte, hogy a Profi-üzletlánc kivon a forgalomból egy hepatitis A vírussal szennyezett, zacskóba csomagolt spenótfajtát.

Az 500 grammos kiszerelésű, a Krepsis Avanataj Kft. által forgalmazott termék “ROMANIA 845” megnevezésű tétele hepatitis A vírussal szennyezett, ezért a Profi a termék értékesítésből való kivonása és visszahívása mellett döntött.

Azoknak, aki vásároltak az említett termékből, azt javasolják, hogy ne fogyasszák el, hanem semmisítsék meg, vagy juttassák vissza a boltba, ahol visszakapják a termék ellenértékét.

A terméket országszerte árusították a boltokban – derül ki a Profi közleményéből.

forrás: Digi24.ro

fotó: ANSVSA

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. november 4., 10:06
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Érdekes, hogy mindig, de mindig utólag derülnek ki ezek a “szennyeződések”, mikor már az üzletek polcain vannak a termékek. UTÓLAG megy ki közlemény, hogy mi az ajánlás, persze, hogy ne fogyasszák el, vigyék vissza….., de aki már elfogyasztotta, az így járt, ugyebár. Miért nem lehetséges, hogy AZELŐTT vizsgálják meg a termékeket, mielőtt polcra kerülnének? Az lenne a logikus, hogy ne kerülhessen üzletbe az ilyen termék, nem az, hogy véletlenszerűen ellenőrzünk, és kiderül, hogy…. Ki tudja, hány és hány ilyen terméket fogyasztunk el, sajnos!