Felhívás!

Frissítették a saját felelősségre írt nyilatkozat modelljét

Frissítették a saját felelősségre írt nyilatkozat modelljét Románia

Frissítették a kijárási korlátozások ideje alatt szükséges saját felelősségre írt nyilatkozat modelljét – közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Az új formájú nyilatkozat kitöltéséhez kevesebb adatra van szükség. A minta megtalálható a https://stirioficiale.ro/ weboldalon, és online is kitölthető, majd ki kell nyomtatni és alá kell írni. A saját felelősségre írt nyilatkozat elérhető ITT, a munkáltatói igazolás pedig ITT.

A nyilatkozat ugyanakkor kinyomtatható és kitölthető kézírással, illetve kézzel is meg lehet írni, ez esetben azonban figyelni kell arra, hogy tartalmazza a mintában fellelhető valamennyi elemet – hangsúlyozza a GCS.

A kitöltött és aláírt dokumentumot – a hatóságok kérésére – elektronikus eszközről is be lehet mutatni – jegyzi meg a közlemény.

A saját felelősségre írt nyilatkozat vagy a munkáltatói igazolás mellett a személyi igazolványt is fel kell mutatni a hatóságok képviselőinek, akik le is fotózhatják ezeket.

A testület ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy az ilyen dokumentumokat generáló egyetlen más elektronikus platform sem rendelkezik a kormányzati hatóságok jóváhagyásával, nem ezek együttműködésével készült, ezért használatuk kockázatos lehet.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 26., 19:24
  ÉRTÉKELÉS: 64

  Mondjatok meg , mi ertelme van ennek a papirozo cirkusznak ,ha ugyis kimehetsz a hazbol ,miutan kitoltesz egy ilyen formulart. Talan ez meg fog vedeni benneteket a koronavirustol ?! A kukazo es a Libertatii negyedben a szaritokrol lopkodo purdektol ki keri el az ilyen kilepesi engedelyt?! Nekuk egyaltalan van-e ilyen engedelyuk?! Vagy talan nekuk “special” engedelyuk van, mely folhatalmazza oket, hogy lophatnak is ?!! Reggeltol estig vagy az uzletek elott , vagy a blokkok kozt lofralnak es a kutya nem torodik veluk ,mig a becsuletes embereket egyfolytaban zaklatjak a rendorok, hogy van-e kilepesi engedelyuk. Ez igy nem menet polgarmester ur, es rendor uraim ! Vagy betatatjuk mindenkivel a torvenyt, kivetel nelkul, vagy beken hagyunk mindenkit, hogy vegezze a dolgat. Talan a purdek nem terjesztik a virust, csak a romanok es a magyarok, mi ?

 • User
  Dátum: 2020. március 27., 11:16
  ÉRTÉKELÉS: 10

  A 3 sz. Katonai Rendeletnek szogesen ellentmond az uj formanyomtatvany aljan megjelent apro betus resz…., amely szerint a 65 even feluli szemelyek, csak 11 es 13 ora kozotti idoszakban jarhatnak ki mezogazdasagi tevekenyseg celjabol…..???!!!!
  A Rendelet 3. cikkelye szerint ugyanis a fent nevezett szemelyek, ezen az idoszakon kivul is kijarhatnak, kozlekedhetnek, mezogazdasagi tevekenyseg celjabol……!!!
  Nem tudom, hogy miert kell zavart, konfuziot kelteni az emberekben….?!!!!