Felhívás!

Frissítették a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét

Frissítették a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét Románia

Frissítette csütörtökön az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét. Magyarország továbbra is szerepel a listán.

Az úgynevezett sárga zónás államokból Romániába érkezőknek 14 napra karanténba kell vonulniuk.

A CNSU határozata értelmében a következő országok szerepelnek a jegyzéken: Szerbia, Grúzia, Horvátország, Litvánia, Luxemburg, Montenegró, San Marino, Szlovénia, Belize, Amerikai Egyesült Államok, Andorra, Jersey, Curacao, Svédország, Magyarország, Panama, Svájc, Liechtenstein, Észak-Macedónia, Csehország, Azerbajdzsán, Puerto Rico, Palesztina, Hollandia, Francia Polinézia, Ciprus, Bulgária, Portugália, Dánia, Szlovákia, Törökország, Moldovai Köztársaság, Ausztria, Örményország, Lettország, Észtország, Jordánia.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. december 17., 19:30
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Érdekes, nagyon sok bizonyos “személy” van akik Magyarországról jöttek és nemhogy karanténben nem ülnek de még maszkot sem viselnek, sem az úton, sem az üzletekben, sem a buszokon.Csak végig kell menni bizonyos falvakon és ez van.A rendőröket nem is érdekli az egész, nem büntetik meg őket, nem csapják földhöz ahogy Bukarestben a minap ismét csinálták.Nekik mindent szabad! Két hét múlva ismét robbanni fog a pozitív esetek száma!