Felhívás!

Források: a korlátozások szigorítását fontolgatja a kormány

Források: a korlátozások szigorítását fontolgatja a kormány Románia

A koronavírusos esetek számának növekedése miatt a kormány a közlekedési korlátozások szigorítását fontolgatja. Kormányzati források szerint a kabinet 23-ról 22 órára hozná előre az éjszakai kijárási tilalom kezdetét.

A vendéglátóhelyek szintén csak 22 óráig tarthatnának nyitva.

Az említett források szerint a döntést szerdán hozhatják meg, hogy életbe lépjen, előbb az Országos Vészhelyzeti Bizottságnak kell elfogadnia, majd a kormánynak is jóvá kell hagynia.

Hétfőn újságírói kérdésre válaszolva Florin Cîțu miniszterelnök elmondta, elemezni fogják a járványhelyzet alakulását, és annak függvényében hoznak majd döntéseket.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. március 8., 15:53
   ÉRTÉKELÉS: 2

   A kamaszok nem tekeregnek éjszaka 🙂 Amikor én mondtam, hogy 12-re itthon legyél, 12 előtt 10 perccel hívott, hogy jóe még egy kicsit… Na most 11 előtt 5 perccel pontosan betoppan a lakásba. IMÁDOM!

 • User
  Dátum: 2021. március 9., 18:24
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ez azért annyira nem jó. Mert van, amikor kerül fontos tennivalója az embernek házon kívül. Ha valóban lenne hatása a vírusfertőzésre, talán érthető lenne. De még csak meg sem próbálták megmagyarázni, hogy miként járulhat hozzá egy ilyen tilalom a fertőzés csökkenéséhez. Ha valaki tud rá logikus magyarázatot, kérem, írjon! Annyira kíváncsi vagyok, mi a magyarázat erre a tiltásra…