Felhívás!

Fifor szerint nem érne célba egy bizalmatlansági indítvány, mert nincs politikai alternatíva

Fifor szerint nem érne célba egy bizalmatlansági indítvány, mert nincs politikai alternatíva Románia

A Szociáldemokrata Párt azonnal felhagy a kormányzással, ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, ez azonban nem fog megtörténni, mert nincs politikai alternatíva – tette közzé ki pénteken Mihai Fifor, a PSD főtitkára.

‘Hamis az az állítás, miszerint a PSD kapaszkodik a kormányzásba. Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, és jön valaki, aki biztosítja Románia működését, mi másnap távozunk. De nem fog átmenni, mert nincs alternatíva, nincs egy közvetítő elnökünk, aki megoldaná ezt a politikai válságot. Mi fogjuk megoldani, mert mi törődünk ezzel az országgal” – írta Fifor a Facebookra.

A kormánypárt főtitkára szerint Johannis nem tesz egyebet, csak megakadályozza a jogalkotást, blokkolja a kormányt, pánikot kelt a lakosságban – jó példa erre, hogy csütörtök este megpróbálta elhitetni a közvéleménnyel, hogy a kormány képtelenné válhat a bérek és nyugdíjak átutalására. “Johannis úr, az ön ellenkezése dacára ki lesznek fizetve a nyugdíjak és a bérek!” – olvasható Fifor bejegyzésében.

A főtitkár szerint minden, amit az államfő tesz, szembemegy kampányának üzenetével, amely a “normális Románia” elérését hirdeti.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.