Felhívás!

Feljelentést tesz a PSD a DNA-nál a kormánytagok és a PNL területi képviselői ellen

Feljelentést tesz a PSD a DNA-nál a kormánytagok és a PNL területi képviselői ellen Románia

A korrupcióellenes ügyészségen (DNA) készül feljelentést tenni a Szociáldemokrata Párt (PSD) a kormánytagok ellen, akik – az alakulat ügyvivő elnöke szerint – “a bűnözés mennyországává változtatták az állami intézményeket”.

Marcel Ciolacu azzal vádolja a kormányt és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) területi képviselőit egy szerdai Facebook-bejegyzésben, hogy “különféle projekteket és pénzt” ígérnek a polgármestereknek, így próbálva meg rávenni őket arra, hogy pártoljanak át a liberálisokhoz.

“Aki pedig nem adja be a derekát, azt fenyegetik és zsarolják. A PNL nem képes meggyőzni az embereket, ezért megpróbálja erőszakkal elvenni azokat, akik már bizonyítottak közösségükben. Azt üzenem minden PSD-s polgármesternek, hogy ne engedjenek a nyomásnak. (…) Közeleg már a vég e tolvajok és maffiózók számára. A volt polgármester, Iohannis, miért hallgat, miközben pártja halmozza a bűntetteket?” – fogalmaz bejegyzésében a PSD ügyvivő elnöke.

Ciolacu hozzáteszi, még a nap folyamán feljelentést tesz a DNA-nál a kormánytagok és a PNL területi képviselői ellen, ugyanakkor felkéri a vádhatóságot, hogy gyorsan vizsgálja ki az ügyet.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. augusztus 5., 16:33
    ÉRTÉKELÉS: 5

    A többi állami intézménynél is így van! Pártalapon nevezik ki az igazgatókat! Ha nem hisznek nekem kövessék az iskolaigazgatók kinevezését!