Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Életét vesztette a Szilágy megyei alprefektus, miután rázuhant egy kerti pavilon tetőszerkezete

Életét vesztette a Szilágy megyei alprefektus, miután rázuhant egy kerti pavilon tetőszerkezete Románia

Életét vesztette kedden Virgil Ţurcaş Szilágy megyei alprefektus, miután ráomlott egy, a viharos erejű széllökések miatt összedőlt kerti pavilon tetőszerkezete.

Hirdetés
Hirdetés

A katasztrófavédelmi felügyelőség adatai szerint dél körül érkezett a riasztás a 112-es segélyhívószámon, miszerint az erős szélben beszakadt egy kerti pavilon tetőszerkezete Bagolyfalván (Hurez). A pavilonban tartózkodók közül négy személy megsérült, egyikük súlyosan, és a helyszínre érkezett mentősök igyekezete ellenére nem tudták megmenteni az életét.

A másik három, 55 és 57 év közötti személy enyhe sérüléseket szenvedett. A sérültek között van Végh Sándor korábbi prefektus, majd alprefektus, egy polgármester, és a szervező egyesület egyik alkalmazottja is.

A prefektusi hivatal tájékoztatása értelmében Virgil Ţurcaş alprefektus egy, a megye hulladékgazdálkodásának témájában tartott találkozón vett részt Bagolyfalván, több más hivatalos személlyel együtt.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. 

(Agerpres/MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások