Felhívás!

Élet a fürdőkádban

Az OnePoll társaság a közvélemény-kutatások szabályaival készített felmérést Románia lakosságának tisztálkodási szokásairól. Az eredményekből kiderül, a válaszadók 25 százaléka a családtagoktól, házastársaktól, gyermekektől való elzárkózásra, egy kis csendre vágyik, amikor a fürdőszobába bevonul.

A felmérés adatainak érdekes átszámolásából kiderül, a lakosság átlaga évente 9 napot tölt testápolással a fürdőszobában, további 17 napot összesít a telefonos üzenetek olvasása, küldése, valamint a zenehallgatás és arcszépítés. A számítások alapján egy átlagos romániai lakos az élete során 535 napot tölt a fürdőszobában.

A felmérés kitér arra is, hogy a megkérdezettek 32 százaléka szerint olykor hangulatrontó lehet a fürdőszoba, 51 százalékot a leginkább az zavarja, idegesíti, ha mások hajszálakat, hajtincseket hagynak a kádban, a fürdőkagylóban, azok lefolyójában, 49 százalék bosszankodik, ha családi és közösségi társaságából senki sem tesz új vécépapírtekercset, miután az elfogyott, 48 százalékra pedig az van rossz hatással, hogyha a háztartásban valaki túlságosan sok vizet elhasznál, elpancsol.

(bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.