Felhívás!

Elena Udrea visszatért Romániába

Elena Udrea visszatért Romániába Románia

Elena Udrea a Facebookon közölte, hogy visszatért Romániába.

“Igen, visszatértem Romániába. Önként adtam fel menekülti státusomat Costa Ricán. A döntést rögtön azt követően hoztam meg, hogy decemberben szabadon bocsátottak, de objektív okai voltak, hogy csak most történt meg: véglegesíteni kellett kislányom, Eva dokumentumait és le kellett zárni a kiadatási procedúrát” – írta a volt turisztikai miniszter a közösségi oldalra.

Udrea azt írja, Costa Ricán akkor kért hatósági védelmet, amikor megtudta, hogy gyermeket vár. “A Bute-gála-ügy fejleményei azt bizonyították, hogy nem törvényes, korrekt bírói eljárásról, hanem kivégzésről van szó. A gyermekemet biztonságos körülmények között akartam megszülni. Mint tudják, akkor tartóztattak le, amikor Eva 13 napos volt, és az, hogy szabadon jött a világra, csak annak köszönhető, hogy Isten úgy akarta, hogy korábban szüljem meg. De mindig is elmondtam, sehol máshol nem akarok élni, csak saját hazámban, és türelmetlenül vártam a pillanatot, amikor hazatérhetek. Itthon akarom felnevelni gyermekemet, abban a templomban megkeresztelni őt, amelyben a világrajöveteléért imádkoztam, családom körében” – olvasható Elena Udrea bejegyzésében.

Folyó bírósági ügyei kapcsán azt írta: meggyőződése szerint jobban fog tudni itthon védekezni a “visszaélések” ellen, mint egy távoli országból.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.