Felhívás!

Egymás bannereit próbálják túllicitálni a pártok Bukarestben

Egymás bannereit próbálják túllicitálni a pártok Bukarestben Románia

Bár az európai parlamenti választási kampány hivatalosan még el sem kezdődött, a politikai pártok már javában próbálják felhívni magukra a választók figyelmét. Ennek eredményeként egy bukaresti útkereszteződésben három választási banner is megjelent, a PSD reklámjára előbb a Pro Románia, majd az USR-PLUS Szövetség válaszolt ironikusan.

Az Obor útkereszteződésbe elsőként a Szociáldemokrata Párt (PSD) választási bannere került ki a “Románia többet érdemel” (România merită mai mult) üzenettel, amelynek úgymond folytatásaként a Pro Románia is kifeszített egy reklámot, mely így szól: “Így van, legyél Pro Románia/Románia mellett” (Așa e. Fii Pro România).

A “banner-háborúba” aztán beszállt az USR-PLUS Szövetség is, egy harmadik üzenetet is megjelentetve: “És válassz egy büntetőügyesek és lopás nélküli Romániát” (Și alege o Românie fără penali și fără hoție).

Ha tehát összeolvassuk a három üzenet a következő szöveget kapjuk: “Románia többet érdemel! Így van, legyél Románia mellett! És válassz egy büntetőügyesek és lopás nélküli Romániát!”

Az európai parlamenti választásokra május 26-án kerül sor, az indulni kívánó pártok március 28-ig adhatták le jelöltlistáikat.

(Digi 24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. április 8., 20:05
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Ungurii hoti, românii toți!🤣
    Nyeletlen banda! Az is aki ilyen reklámokra pénzt ad, az is aki pártokat dicsőit és kampányol még a szomszédban is! Milyen ország is ez?! Ahol elnyomják megalázzák a kissebbséget, halomra halnak a betegek a korházakban, nincsenek járható utjaink, a pórnép külföldön szolgál, de a trikolort nyaka közé tekerve visít, h noi suntem ro müni….. Ezek 101.éve csak a sz@rt piszkálják, 30 éve az új/régi rendszer pártjai igérgetnek, de semmit sem csinálnak!😉