Felhívás!

Egy vezető legyen!

Egy vezető legyen! Románia

Nagyon szeretné, hogy sikeres legyen a jelenlegi kormány, de ha nem egy ember vezeti a kabinetet, az össze fog omlani – nyilatkozta tegnap Victor Ponta volt kormányfő egy Târgu-Jiu-i sajtótájékoztatón, írja az Agerpres.

A Szociáldemokrata Párt Gorj megyei képviselője elmondta, nem vágyik semmiféle tisztségre az alakulaton belül, és párton belül sosem kérték ki a véleményét a Grindeanu-kabinet döntéseivel kapcsolatban.

„A Ponta-kormány idején egyeztetett velem a párt a különböző döntések meghozatala előtt, a Grindeanu-kabinet hatalomra kerülése óta viszont nem. Nem beszéltem én soha senkivel, amúgy meg képviselőként engem elsősorban az Olténiai Energetikai Komplexum sorsa érdekel. Nem akarok vezető tisztséget a PSD-n belül, nem igaz, hogy át akarnám venni a Dragnea helyét. (…) Hosszú ideig miniszterelnök voltam, tudom tehát, hogy ha nem egy ember vezeti a kormányt, az összeomlik. Elég, ha csak a Cioloş-kabinetet nézzük, amelyiket Johannisszal közösen vezettek – kész katasztrófa volt. Ha Grindeanu fogja vezetni a kormányt, jó lesz, ha mindannyian vezetni akarjuk, akkor nagyon rossz lesz” – fogalmazott Ponta.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.