Felhívás!

Dragnea kéri a fiktív alkalmazások ügyében ellene hozott ítélet semmissé nyilvánítását

Dragnea kéri a fiktív alkalmazások ügyében ellene hozott ítélet semmissé nyilvánítását Románia

Semmisségi kérelemmel fordult Liviu Dragnea a legfelsőbb bírósághoz, kérve a fiktív alkalmazások miatt kiszabott, három és fél év szabadságvesztésről szóló ítélet eltörlését.

A legfelsőbb bíróság honlapja szerint a semmisségi kérelmet pénteken iktatták, egyelőre nincs adat arra vonatkozóan, hogy a per mikor kezdődik el. Az sem derült ki egyelőre, hogy milyen indokokra hivatkozva kéri Dragnea a jogerős ítélet semmissé nyilvánítását.

A Szociáldemokrata Párt (PSD) volt elnökét, Liviu Dragnea május 27-én ítélte jogerősen 3 év és hat hónap letöltendő börtönbüntetésre a legfelsőbb bíróság hivatali visszaélésre való felbujtás miatt a Teleorman megyei gyermekjogvédelmi igazgatóságnál történt fiktív alkalmazások ügyében.

A vád szerint Dragnea befolyásával elérte, hogy a Teleorman megyei PSD két munkatársát a gyermekjogvédelmi igazgatóság alkalmazza és rendszeres havi bért fizessen nekik, úgy, hogy közben a két nő soha nem jelent meg hivatalos munkahelyén és semmiféle tevékenységet nem végzett ott.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 21., 10:00
    ÉRTÉKELÉS: -4

    Igen ött nemkel elitélni fél demikor asokeurot vite akornemfélt amagyarokat a semiét elzárták és ö mostis kéri hogy nezárják el néztem azinterneten hogyegyfiu egykicsi szekérfátvit haza hogyazédesanyatugyon fozni és mán a rendörök otvoltak és elakarták vini az snyuka a kezébe a picibabával véte a fiját hogynevigyék el de ugyis elviték nézünk mán szét Románia és a mások ott aparlamentbe és kapják a jofizetést nincselnök ez nem elnok mittet miota elnök senki meg ne válasza csak vigyorog és nyittet Romaniának