Felhívás!

Dragnea: a PSD is hagyni fogja a dühös embereit, hogy tüntessenek a PNL ellen

Dragnea: a PSD is hagyni fogja a dühös embereit, hogy tüntessenek a PNL ellen Románia

Nagygyűléssel tervezi megünnepelni Iaşi-ban a Szociáldemokrata Párt (PSD) Európa napját. Liviu Dragnea pártelnök azt mondta, ha ellenrendezvényekre kerül sor ezen a napon, a PSD is hagyni fogja, hogy “dühös emberei” tüntetéseket tartsanak a Nemzeti Liberális Párt (PNL) választási nagygyűlésének napján.

A Iaşi megyei tanács és a PSD Iaşi megyei szervezetének elnöke, Maricel Popa múlt heti bejelentése értelmében május 9-én nagyszabású rendezvénnyel ünnepelnék meg Iaşi-ban Európa napját. Az eseményre állítása szerint minden vezető politikust, a törvényhozókat és az európai parlamenti képviselőket is várják.

Számos civil szervezet bírálta a kezdeményezést, mert nem tartják helyénvalónak, hogy a PSD a nagyszebeni EU-csúcs napjára időzítette a nagygyűlést, és két tüntetést is kilátásba helyeztek a PSD akciójával egy időben.

A téma kapcsán Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök kedden azt mondta, amennyiben bármiféle tüntetésre kerül sor az alakulata által kezdeményezett nagygyűléssel párhuzamosan, a PSD is hagyni fogja majd “dühös embereit”, hogy tüntessenek a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szombaton, szintén Iaşi-ban tartandó nagygyűlésével egy időben.

“Ha így akarnak játszani a kampányban, hát így fogunk játszani. Ne higgye azt Iohannis és a szolgái, hogy csak nekik áll jogukban üvöltözni és kiabálni. Mi is hagyni fogjuk a mi dühös embereinket, hogy ellenrendezvényeket tartsanak. De nem számítok arra, hogy ő vagy a bohócai megértik majd az üzenetet” – fogalmazott Dragnea.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.