Felhívás!

DIICOT: valószínűleg emberi csontokat találtak a Caracal melletti erdőben

DIICOT: valószínűleg emberi csontokat találtak a Caracal melletti erdőben Románia

Valószínűleg emberi csontokat találtak a Caracal melletti erdőben. Gheorghe Dincă azt állítja, hogy oda vitte Luiza Melencu testének maradványait – tájékoztat a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) keddi közleménye.

A dokumentum szerint a helyszínen talált hamu átszitálása után csont- és fogmaradványokat találtak, amelyek a törvényszéki orvosok szerint “nagy valószínűséggel” emberi eredetűek.

Az ügyészek több személyt kihallgattak, és a gyanúsított és hivatalból kijelölt ügyvédje jelenlétében átnézték a Gheorghe Dincă házában talált elektronikus memóriaegységek tartalmát.

Hétfőn a nyomozók hamut és égett csonttöredékeket találtak egy zsákban, amelyekről a caracali gyilkosságok gyanúsítottja, Gheorghe Dincă azt állítja, hogy Luiza Melencu, az áprilisban eltűnt lány maradványai lennének. A zsákot egy Caracal melletti erdőben találták meg, miután Dincă közölte a nyomozókkal, hogy hol van.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. augusztus 7., 10:14
  ÉRTÉKELÉS: 2

  2 hét és még semmire sem mentetek?! Ne féljetek nemsokára nyögdíjba mentek és süttetitek a mázsás testeteket a tengerparton….addig csak topogjatok 1 helyben, barmok!!!
  Ez a caracali sok csajt megölt élete során, a szomszédok közbenjátszásával, de volt/ voltak segédjei is, barát, családtag akiket most fedez az öreg ördög, mert őkelme így kevéssel megussza!☻

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 7., 10:57
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A 10-11. es diák is aki anatómia órákra be be jár az is rájön,h a fog 1 mindenevőtől vagy 1 hús v növényevőtől származik! Romániában a kriminalisztikában dolgozók ennyire gyengék?! Kötve hiszem!