Felhívás!

Dăncilă szerint nagyon jó esélye van a győzelemre

Dăncilă szerint nagyon jó esélye van a győzelemre Románia

“Nagyon jó esélye” van arra, hogy Románia elnökévé válasszák – jelentette ki pénteken Szatmárnémetiben Viorica Dăncilă a Szociáldemokrata Párt (PSD) államfőjelöltje, aki hozzátette: az országnak olyan államfőre van szüksége, aki összefogja az embereket.

“Azt gondolom, hogy nagyon jó esélyeim vannak, mert én hiszek az emberekben és valóban hiszek a román népben, és azt gondolom, hogy ez az ország sokkal többet érdemel az államfő részéről. Először is olyan elnököt érdemel, aki nem megosztja, hanem összefogja az embereket, aki a románok között van, és nem ötévenként jutnak eszébe az emberek, amikor választások közelednek. Egy olyan elnököt érdemel, aki méltósággal képviseli országunkat az európai fórumokon, aki harcol azért, hogy ez az ország regionális csomópont legyen, egy olyan elnök, aki az összes románhoz szól, egy államfő, aki nem osztja meg az országot, és nem azt mondja, hogy az én kormányomat és az én parlamentemet akarom, egy elnök, aki politikai színezetétől függetlenül támogatja a kormányt” – mondta Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă távozó miniszterelnök, Gabriel Leş védelmi miniszter és Petre Daea mezőgazdasági miniszter pénteken látogatást tett Szatmárnémetiben.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.