Felhívás!

Dăncilă nem hiszi, hogy átmegy a bizalmatlansági indítvány

Dăncilă nem hiszi, hogy átmegy a bizalmatlansági indítvány Románia

Meggyőződése, hogy nem megy át a bizalmatlansági indítvány, mert a parlamentben “jóhiszemű emberek vannak”, akik látják, hogy nincs alternatíva – jelentette ki vasárnap Mamaián Viorica Dăncilă, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

“Nem cserélhetjük le a kormányt a semmivel. Ellenfeleink támadásai nem helyettesítik a kormányprogramot (…).15 év elteltével a Szociáldemokrata Pártnak szociáldemokrata elnöke lesz, szociáldemokrata kormányunk lesz, és együtt képesek leszünk megoldani mindazt, amit eddig nem sikerült” – hangoztatta a miniszterelnök.

Viorica Dăncilă szerint létezik egy szervezett kormányellenes politika, amely nem tesz jót az országnak és azt mondta: nem érti, hogy miért jó egyeseknek, hogy gyöngítsék az állam intézményeit.

Kifejtette: a PSD-kormány által foganatosított intézkedéseknek ‘európai jellegük van’ és leszögezte, hogy Romániának nem csak ugyanannyi kötelezettsége kell lennie, mint az Európai Unió többi országának, hanem ugyanolyan jogokkal és lehetőségekkel is kell rendelkeznie.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 2., 12:44
    ÉRTÉKELÉS: 4

    mar elmehetne a busba, annyiba kerul az orszagnak az,hogy minden nap mas ruhaba oltoztetik,hogy abbol km-es utakat lehetne csinalni!!!!!!!!!!!!