Felhívás!

Cioloş: az USR soha nem fog megszavazni egy PSD által foglyul ejtett kormányt

Cioloş: az USR soha nem fog megszavazni egy PSD által foglyul ejtett kormányt Románia

A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) soha nem fog megszavazni egy olyan kormányt, amely a Szociáldemokrata Párt (PSD) foglya – jelentette ki Dacian Cioloş pártelnök kedden a parlament épületében.

“Az USR mától az egyetlen Európa-párti politikai erő, amely valóban Románia modernizálását óhajtja, amely a lakosságot elszegényítő klientelizmus és elhibázott kormányzás ellen harcol. Legyen egyértelmű mindenki számára, az USR soha nem fog megszavazni egy PSD által foglyul ejtett kormányt, mert ez nagyon sokba fog kerülni a román állampolgároknak” – mondta Cioloş.

Az USR vezetője úgy vélekedett, a jelenlegi politikai helyzethez a PNL vezetőinek gyengesége és Klaus Iohannis államfő beleegyezése vezetett.

“A PNL folyton a reformokról és az ország modernizálásáról beszélt, de semmi jelét nem adta, hogy ezt valóban meg akarja valósítani az USR-vel közösen. Nem azért jutottunk ide, mert az USR nem volt elég rugalmas, hanem azért, mert az USR soha nem fogadta el, hogy a régi pártoktól eltanulja a hazugságot és képmutatást” – jelentette ki a pártelnök.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.