Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ciolacu: biztos, hogy Románia újból szükségállapot és karantén alá kerül

Ciolacu: biztos, hogy Románia újból szükségállapot és karantén alá kerül Románia

Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke úgy véli, hogy „egész Románia újból szükségállapot és karantén alá kerül”, de csak a választások után.

Hirdetés
Hirdetés

„Több mint valószínű, hogy az egészségügyi rendszer össze fog omlani, és egy adott ponton megszületik a döntés, hogy egész Románia újra szükségállapot és karantén alá kerüljön. Mivel egyetlen koherens intézkedést sem hoz a kormány, hogy a jelenlegi növekvő tendenciát leállítsuk” – jelentette ki Marcel Ciolacu kedd este a Realitatea Plus műsorában.

Véleménye szerint az iskolákat is azért nyitották meg mindenféle megfelelő előkészület nélkül, mert következtek a helyhatósági választások.

„Néhány nap múlva választási kampányba lépünk. Választási kampányban pedig nem lesz szó a növekvő tendencia leállításáról, sőt. Véleményem szerint december 6-a után, miután a PNL és az USR eleget tesz a választások megszervezését illető szeszélyének, az ország zárlat alá kerül” – mondta Ciolacu.

Véleménye szerint a kormány megszervezi december 6-án a parlamenti választásokat, „bármilyen körülmények között”, mert „nem érdekli a pandémia és az egészségügyi válság, az sem, hogy hány román fog meghalni”, csak „az abszolút hatalom megszerzésére koncentrál”.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások