Felhívás!

Ciolacu: a járvány negyedik hullámában Iohannis golfozni invitálja a románokat

Ciolacu: a járvány negyedik hullámában Iohannis golfozni invitálja a románokat Románia

“Kriminálisnak” tartja a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, hogy Klaus Iohannis a koronavírus-járvány negyedik hullámában golfozni invitálja az “energiaszámláktól elborzadt románokat”.

Marcel Ciolacu hétfői Facebook-bejegyzésében az államfő egy hétvégi kijelentésére reagált. Klaus Iohannis szombaton a rendszerváltás utáni első hazai golfpályán vett részt egy sportesemény díjátadó ünnepségén a Fehér megyei Alsópián (Pianu de Jos) községben. Az államfő rövid beszédében kifejtette, hogy a golf már nem csak a kiváltságosak sportja, és mindenkinek ajánlja, mert alkalmat ad arra, hogy “az ember a természetben legyen, és mozogjon”.

A PSD elnöke a bejegyzésében embertelennek, groteszknek és kriminálisnak nevezte az államfő gesztusát. “Már csak néhány szabad ágy van az intenzív osztályokon a COVID-19 betegek számára! Több ezer románt temettek el műanyag zsákokban egyházi szertartás és szeretteik végső búcsúja nélkül! Egy fikarcnyit sem érdeklik az emberek problémái!” – írta az ellenzéki politikus.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások