Felhívás!

Caracali ügy: csontmaradványoknak tűnő mintákat szedtek össze egy Caracal melletti erdőből

Caracali ügy: csontmaradványoknak tűnő mintákat szedtek össze egy Caracal melletti erdőből Románia

A gyilkossági nyomozók szombaton apró, csontmaradványoknak tűnő mintákat szedtek össze egy Caracal melletti erdőből, ahol augusztusban emberi csontmaradványokat és hamvakat találtak, melyekről az ügyben gyilkossággal gyanúsított Gheorghe Dincă azt állította, hogy Luiza Melencuéi.

A szombaton összeszedett maradványokat egy férfi vette észre az erdőben, és értesítette a rendőrséget a 112-es sürgősségi hívószámon. A nyomozáshoz közel álló források szerint a férfi újságíró.

“A 112-es sürgősségi számra befutott hívás nyomán a gyilkossági nyomozók kiszálltak a helyszínre. Apró maradványokat szedtek össze, amelyek származhatnak csontokból is. Ezeket átadják a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészségnek (DIICOT)” – nyilatkozta Alexandra Dicu, az Olt Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Annak érdekében, hogy megállapítsák, valóban csontmaradványokról van szó és azok emberi eredetűek-e, a mintákat el kell küldeni az Országos Igazságügyi Orvostani Intézetnek (INML).

Az Alexandra Măceşanu meggyilkolásával gyanúsított Gheorghe Dincă a kihallgatások során azt mondta, hogy ő ölte meg Luiza Melencut is. A DIICOT Caracal közelében talált is emberi csontmaradványokat, amelyekről kimutatták, hogy egy 15-19 év közötti nőtől származnak, de nem Alexandra Măceşanutól.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.