Hirdetés
Hirdetés

Caracali ügy: az ügyvéd szerint Gheorghe Dincă beismerő vallomást tett

Caracali ügy: az ügyvéd szerint Gheorghe Dincă beismerő vallomást tett Románia

Alexandru Bogdan ügyvéd szerint Gheorghe Dincă beismerő vallomást tett a Caracal közelében eltűnt két lány – a 15 éves Alexandra Măceşan és a 18 éves Luiza Melencu – meggyilkolásával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés

“Bevallotta tetteit. A már ismert tényekről van szó. Más adatok nincsenek. A két lányról van szó. Evidens, hogy beismerte tetteit. (…) Más bűncselekmény nem történt” – nyilatkozta a hivatalból kinevezett védőügyvéd.

Alexandra Măceşanu, a Dobrosloveni községből (Olt megye) származó lány szerdán tűnt el autóstoppolás közben. Később riasztotta a hatóságokat az 112-es segélyhívó számon, közölve, hogy egy férfi tartja fogva, de a rendőrök csak 19 órával később törtek be a helyszínre.

Luiza Mihaela Melencu, a Dioşti községből (Dolj megye) származó 18 ani éves lány áprilisban tűnt el, miközben ugyanacsak Caracalra akart eljutni stoppal.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. július 28., 22:03
  ÉRTÉKELÉS: 11

  És ha havonta 1-2 lányt végezett ki az utóbbi 40 évben?! Szégyen a román rendőrségnek! Csak a mi vidékünken hány bünöző egyenruhás van!😤 Volt átjárón gázoló, fatolvaj, erőszakoló,szexelő(hajtásiért),villanyt lopó, törvénytelenül építő stb. Mi lett velük?! Hazaküldték Vs, Vn Bz, Ag megyékbe ahonnan a legtöbb ingyenélő érkezik?! Nem előreléptették,áthelyezték és kihozták a családjukat is hozzánk, kit rendőrnek;kit csendőrnek, a nevastakat kasszásnak üzletekbe amig oklevelet szereztek nekük,utána tanügyben, bankokban stb van az egész! Szégyen!!!!!

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 19., 19:49
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Szerintem a rém csak egy közkatona, senki nem gondolta volna, hogy az kis cinka valakit felvétellel hív fel, pláné a 112 – öt. Most ki mossa kinek a kezét, vagy a fekete csőrét? Hát a főnök NEM, ez biztos, a többiek izzadnak, mennyit kell nyelni, vagy hihetővé tenni. Nem is tudunk mi, semmi lényegeset!