Felhívás!

Bukarestbe látogat hétfőn az Európai Bizottság elnöke

Bukarestbe látogat hétfőn az Európai Bizottság elnöke Románia

Az Európai Bizottság elnöke hétfőn Bukarestbe látogat az európai újjáépítési tervvel (NextGenerationEU) kapcsolatos konzultációsorozata keretében.

Ursula von der Leyen Klaus Iohannis államfővel és Florin Cîţu miniszterelnökkel is tárgyal.

Az államfő 16 órakor fogadja az EB elnökét a Cotroceni-palotában. Ursula von der Leyen és a miniszterelnök találkozója 16,50-kor kezdődik a Victoria-palotában.

Az EB elnöke utóbb Klaus Iohannisszal és Florin Cîţuval együtt felkeresi a Bukaresti Egyetemi Sürgősségi Kórházat, ahol közös sajtótájékoztatót tartanak. Ez az egészségügyi intézmény az egyik haszonélvezője az európai újjáépítési terven keresztül érkező támogatásoknak.

Ursula von der Leyen bukaresti látogatásának fő célja a romániai országos helyreállítási terv kiértékelésének ismertetése.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. szeptember 27., 11:18
  ÉRTÉKELÉS: -2

  A romákokhoz házhoz jön Ursula, mint a Slágertévében Bencze az Emilio családhoz, hogy aláírja a romákiai országos helyreállítási tervre szánt EU-s pénzeket. A magyarok hiába mennek házhoz Ursulához Brüsszelbe, me nekik ott se ír alá!

 • User
  Dátum: 2021. szeptember 28., 11:16
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Ezert kelett Citut vissza valasztani, hogy biztos legyen,hogy azt a penzt vissza kapja az europai unio. Ezert jott csak a valasztas utan. mocsok egy banda…………..