Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Brassóban mindenhol kötelező a védőmaszk viselése

Brassóban mindenhol kötelező a védőmaszk viselése Románia

Brassóban kötelező a védőmaszk viselése szabadtéren minden köztéri helyen, mivel a koronavírusos fertőzöttségi arány meghaladta a 6 ezreléket.

Hirdetés
Hirdetés

Csütörtökön Brassó megyében 4,53 ezrelék, Brassó városban 6,01 ezrelék volt a koronavírusos fertőzöttségi arány – amint azt a Brassó megyei Közegészségügyi Igazgatóság honlapján közzé tették.

A megbetegedések száma hirtelen megnövekedett, és a 6 ezrelékes küszöb átlépése miatt Brassó városban kötelező az arcmaszk viselése szabadtéren, minden köztéren.

A Brassó Megyei Sürgősségi Bizottság pénteken ül össze és dönt arról, hogy bevezetnek-e újabb korlátozásokat a járvány terjedésének megfékezésére.

(Marosvásárhelyi Rádió)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. október 11., 9:50
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Jajjj, hagyjuk már ezt a hülyeséget.. Én nem értem, h mi miért vagyunk katolikusabbak a pápánál.. Nekünk nem kell oltás, nem kell maszk.. Nekünk csak jogaink vannak.. Menni nyugodtan bárhová, semmi járványügyi korlátozást a saját és másunk védelmében nem tartunk be.. Nekün kötelességünk nincs. Ideje lenne már felnőtt, felelőségteljes emberek módjára viselkedni!

  • User
   Dátum: 2021. október 11., 10:04
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Nekem az a véleményem, hogy ruhát viselni is megalázkodást jelent, beleszólnak a természetes viselkedésbe, ránk adnak mérgező anyagokat. Le a ruhákkal!

  • User
   Dátum: 2021. október 11., 17:13
   ÉRTÉKELÉS: 2

   Dolgozni, adot fizetni is a behodolas jele. A szemuveg is, hajfestes, fogprotezis, fajdalomcsillapito szedese. Mind annak a jele, hogy a termeszet erosebb nalunk, mi csak alkalmazkodni tudunk, segedeszkozokkel ideog-oraig kicselezni.