Felhívás!

Benzinkúton szült egy nő, majd a szemetesbe dobta a csecsemőt

Benzinkúton szült egy nő, majd a szemetesbe dobta a csecsemőt Románia

Egy elhagyott csecsemőt talált csütörtökön egy szatmárnémeti benzinkúton az egyik alkalmazott. A rendőrség azonnal nyomozásba kezdett, és rövid időn belül megtalálták az anyát.

A várandós nő bement a benzinkút vécéjébe, megszülte gyermekét, majd ott hagyta – közölték a szatmári rendőrök. Az újszülöttre egy alkalmazott talált rá, és értesítette a hatóságokat.

“Információim szerint a gyermek kórházban van. Életben van, stabilizálták az állapotát” – nyilatkozta Paula Gabor, a szatmárnémeti rendőrség szóvivője.

A helyi sajtó szerint a közel három kilós babát egy szemetesbe dobták, a töltőállomás alkalmazottja hallotta meg a sírását.

A presasm.ro hírportál bírósági forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy sikerült azonosítani a gyermekét elhagyó anyát, egy 30 éves nőről személyében, aki autóbusszal utazott Németországból Botoșani-ba, és a petei határátkelőn lépett be az országba.

Miután gyermekét hátra hagyta, az anya visszaült az autóbuszra, nem sokkal később azonban rosszul lett, a sofőr pedig kihívta a mentősöket, akik észrevették, hogy a nő nem rég szült, és rájöttek a két esemény közti kapcsolatra.

A nőt a rendőrségre szállították kihallgatásra és bűnügyi kivizsgálást indítottak ellene.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 12:57
  ÉRTÉKELÉS: 21

  Ezt nem lehet anyanak nevezni!Egy allat is gondoskodik a kolykerol.Es erdekes,hogy amig pihenot tartott az autobusz eppen akkor neki sikerult par perc alatt megszulnie.Ezt eleg nehez igy beidoziteni.Senki nem vette eszre azelott a buszon,hogy fajdalmai vannak,mert kellett legyenek a szules beindulasanak tunetei!!!!Vagy,hogy kisebb a hasa!!!Kicsit furcsallom az esetet.

 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 21:12
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Ez anya? Az allat harcol a kicsinyeiert, s az ,,ember-anya,, eldobja, megoli gyermeket! Az allatvilag szintje ala sullyedt az ember! Ez a no, sajat magat alazta meg, a noi meltosagat tiporta sarba! Istenem, egy artatlan eletet eldobni! Ha az o anyja is igy gondolkodott volna…………..???