Felhívás!

Bemutatták Románia új turisztikai imázsfilmjét

Bemutatták Románia új turisztikai imázsfilmjét Románia

A turisztikai minisztérium vasárnap tette közzé Facebook oldalán Romániai új népszerűsítő imázsfilmjét.

A szaktárca tájékoztatása szerint a kisfilm a Romániába látogatni tervező potenciális vendégek számára mutatja be, milyen látványosságokat és élményeket kínál az év 365 napjára az ország.

A kliphez az ország minden régiójában forgattak, hogy a néző átfogó képet kapjon Románia egyedi és jellegzetes helyszíneiről és rendezvényeiről.

Bogdan Trif turisztikai miniszter úgy nyilatkozott, a film készítői egyetlen területet sem hagytak ki, amely vonzó lehet az érdeklődők szemében: UNESCO-világörökséghez tartozó műemlékeket, szórakozási, fesztiválozási lehetőségeket és a romániai természet “álomszép tájait” egyaránt felvillantják a lehetséges látogatók számára.

A három és fél perces bemutató üzenete: Románia, egy desztináció egy 365 napos vakációhoz. A felvételeken romániai városok, látványosságok, népszokások jelennek meg, ugyanakkor kiemelik a zenei fesztiválokat és az éjszakai életet, valamint a sportolási lehetőségeket is. A klipben megjelenik Nicolae Voiculeț pánsípművész, illetve Ilie Năstase egykori teniszező.

România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an

Urmăriți noul clip de promovare a României!

Publicată de Ministerul Turismului pe Duminică, 17 martie 2019

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. március 18., 16:07
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Hát ez jellemző az egész világra! Nem 1 tudós,híres ember, feltaláló,az ország “frontembere” hanem 1 züllött teniszcsillag aki ellen eljárás indult duhajkodásért,ittas vezetésértés akinek a pofájából nem 1x lehetett hallani magyarokra,nőkre sértő nyelvezetet!😀