Felhívás!

FRISSÍTVE: Fordulat a 12 éves vaslui-i gyerek halálával járó balesetben

FRISSÍTVE: Fordulat a 12 éves vaslui-i gyerek halálával járó balesetben Románia

Bátyja személygépkocsijával balesetezett és meghalt egy 12 éves gyerek Băceşti községben (Vaslui megye) – jelentette be kedden Marius Stanciu, a Vrancea Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője. FRISSÍTVE: Mégsem a kiskorú vezetett.

Bogdan Gheorghiţă, a Vrancea megyei rendőrség szóvivője szerint az első vizsgálatokból az derült ki, hogy a gyerek bátyja brit rendszámú gépkocsijával nekihajtott egy hídfőnek. A balesetben a 12 éves fiú életét vesztette.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

FRISSÍTÉS: A 12 éves gyerek bátyja okozta a balesetet

A Vaslui megyei rendőrök megállapították, hogy azt a balesetet, amelyben kedd reggel meghalt egy 12 éves kisfiú, bátyja okozta, egy 19 éves fiatalember, akinek nincs gépkocsivezetői engedélye.

A rendőrség közleménye szerint, a gépkocsit, amelynek kormánya a jobb oldalon van, nem a 12 éves gyerek vezette, ahogyan az a korábbi közleményekben szerepelt, hanem 19 éves bátyja, akinek nincs gépkocsivezetői engedélye. Az autóban tartózkodott még egy harmadik, 17 éves testvér, a gyerekek anyja és egy nagybátyjuk. A sofőr nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást – közölte az Agerpres hírügynökséggel Bogdan Gheorghiţă, a Vaslui Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Korábban, a helyszínre érkező mentősök csak a 12 éves gyereket találták a gépkocsiban, ezért azt gondolták, hogy ő maga okozta balesetet.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.