Felhívás!

Az USR-PLUS célja, hogy az országnak elnököt és miniszterelnököt adjon

Az USR-PLUS célja, hogy az országnak elnököt és miniszterelnököt adjon Románia

Az USR-PLUS 2020 Szövetség célja, hogy Romániának elnököt és miniszterelnököt, Bukarestnek főpolgármestert adjon – mondta pénteken az alakulat bukaresti kampányzáró gyűlésén Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke.

“Románia valóban többet érdemel. Románia végtelenszer többet érdemel, mint amennyit a jelenlegi politikai osztály nyújt. Románia végtelenszer többet érdemel, mint ez a szemfényvesztés és gazemberség, amelyben különböző címkékkel harminc éve élünk, és amelyet fel kell vállalnunk. (…) És még van valami, vasárnap lehetőségünk lesz arra, hogy ne egy kevésbé rosszra, hanem egy jóra szavazzunk, szavazzunk az USR-PLUS Szövetségre” – mondta Barna.

Az USR elnöke szerint az USR-PLUS 2020 szövetséget azért hozták létre, hogy “erős alternatívát” kínáljon, amely “képes harcolni a PSD, a PNL és minden más párttal”.

“Ez a 2020 nem véletlen, és nem is dizájn (…) – ennek a szövetségnek az a célja, hogy másfél év alatt Romániának elnököt és miniszterelnököt, Bukarestnek főpolgármestert adjon. (…) A romániai tisztességes embereknek olyan alternatívát kell kínálnunk, amely másként kormányoz mint a PSD, másképp mint az USL, és másképp mint az ALDE. Románia valamivel jobbat érdemel, és ezt adja majd az USR-PLUS Szövetség. Sokan vagyunk (…), ne feledjük, egymillióan írtuk alá a Büntetőügyesek nélküli közéletet petíciót. Több millió ember vagyunk, nem csak városiak, hanem vidékiek is, románok, de magyarok, szerbek és németek is, több millió becsületes ember, munkavállaló, akik szeretik országunkat, akik nem akarunk elmenni innen, de elegünk van a román politikában tapasztalható gazemberségből, ezért tiszta politikát folytatunk, amely messzire visz (…). Azért politizálunk, mert elegünk van a hazugságból, az inkompetenciából és az ígéretekből. (…) Ez egy fontos pillanat, mert az autópályák, kórházak és iskolák helyett augusztus 10-én gázt kaptunk, a bűnözők törvénykönyvét, majd a börtönökből kiengedett bűnözőket kaptuk. Majdnem három éve nem tettek semmi egyebet, mint megpróbálták elkerülni, hogy Dragnea börtönbe kerüljön. A május 26-i választások éppen erről szólnak, nem folytathatjuk ezt így tovább – mondta Barna, aki arra tett ígéretet, hogy a 2020 Szövetség ‘egy egészséges, normálisan működő országot épít”.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.