Hirdetés
Hirdetés

Az RMDSZ nem támogatja az adóügyi módosításokról szóló sürgősségi rendeletet

Az RMDSZ nem támogatja az adóügyi módosításokról szóló sürgősségi rendeletet Románia

Az RMDSZ nem támogatja az adóügyi módosításokról szóló sürgősségi kormányrendeletet – nyilatkozta Kelemen Hunor szövetségi elnök a Radio France Internationale-nek (RFI) adott nyilatkozatában.

Kelemen rámutatott, alakulata nem támogatja az intézkedéscsomagot, mivel a naptári év vége előtt néhány nappal állt elő vele a kormány, és nem előzte meg semmiféle vita vagy hatástanulmány. “Nem jó ilyen hirtelen cselekedni, kellene hagyni legalább hat hónapot, hogy mindenki tudjon felkészülni a módosításokra” – nyomatékosította.

Hirdetés
Hirdetés

Az RMDSZ elnöke úgy véli, “nem fog simán menni” a parlamentben a kormányrendeletet jóváhagyó törvény vitája. “Nem tudom, gondolt-e a pénzügyminiszter arra a változatra, hogy a parlament elutasítja a rendeletet valamikor az év közepén, és akkor hogyan fogja kezelni a helyzetet. Ezért gondolom, hogy az ilyen brutális adóügyi intézkedések rendkívül kontraproduktívak” – tette hozzá Kelemen Hunor.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. január 15., 9:41
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Nem biztos amit Huni mond igaz!A sajtó fele mondunk egyet,a zárt ajtók mögött pedig támogatjuk a vörös elvtársakat.Volt már példa erre.