Felhívás!

Az első, “szimbolikus’ adag védőoltást a tíz, első vonalba tartozó kórház személyzete kapja

Az első, “szimbolikus’ adag védőoltást a tíz, első vonalba tartozó kórház személyzete kapja Románia

Az első, “szimbolikus” adag védőoltást a tíz, első vonalba tartozó kórház személyzete kapja – tájékoztat pénteken az koronavírus elleni oltáskampányt koordináló bizottság közleménye.

A dokumentum szerint az Európai Gyógyszerügynökség várhatóan december 23-án engedélyezi a BioNTech és Pfizer által kifejlesztett vakcinát, Románia december 26-a és 31-e között kaphatja meg az első szállítmányt.

A védőoltás romániai központi raktára a bukaresti Cantacuzino intézetben lesz.

Az első, “szimbolikus” adag védőoltást a tíz első vonalba tartozó bukaresti, brassói, kolozsvári, konstancai, craiovai, iaşi-i, nagybányai, suceavai, és temesvári kórház személyzete kapja.

A közlemény szerint elkezdődött az oltást lebonyolító személyzet betanítása.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. december 19., 15:42
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Hát nem lennék a bőrükben! Angliában az oltás után táncoltak a dokik, de lehet a kamerák mögül az M5 ügynökök céloztak rájuk!😉😗😊
  Oltásokra szükség volt! Az emberiség sokat köszönhet az oltásoknak, de ez az egész virusmizéria 1 nagy kupac sz@#!!!

 • User
  Dátum: 2020. december 20., 16:32
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Hogy azok essenek el, akik a védelmet élvezni hívatottak. Mert valóban ők különleges bánásmódra érdemesek, nem hogy ők legyenek a próbapatkányok!!!

 • User
  Dátum: 2020. december 20., 20:51
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Az iskolaban a tavoktatas valamikor marcius-aprilisben szunik meg mikor a tanarok is meg fogjak kapni az oltast, s akkor hogy lessz, zsaroljak majd a tanintezmenyeket, ha 100%- ban a tanari garda nem adatta be az oltast akkor az iskola marad tavoktatason, mi lessz azokkal a tanarokkal kik ezt nem akarjak majd, ki rugjak a sulibol, a szulok fogjak megkovezni, vagy onkent otthadja majd a tanugyi rendszert?? En inkabb kilepnek!!