Felhívás!

A PSD egyik szenátora máris bizalmatlansági indítvány benyújtását tervezi

A PSD egyik szenátora máris bizalmatlansági indítvány benyújtását tervezi Románia

A Szociáldemokrata Párt (PSD) Giurgiu megyei szervezetének elnöke, Niculae Bădălău szenátor hétfőn bejelentette, hogy néhány kollégájával közösen bizalmatlansági indítványt terveznek benyújtani jövő év februárjában. Eugen Teodorovici, a párt ügyvezető elnöke viszont úgy nyilatkozott: nem lehet “bizalmatlansági indítványosdit játszani”.

“Jelenleg a kollégáim egy csapatával a februári bizalmatlansági indítványt készítjük elő. Meg vagyok győződve, hogy a PSD februártól átveszi a kormányzást” – nyilatkozta a Szociáldemokrata Párt székházában Bădălău.

A párt ügyvezető elnöke, Eugen Teodorovici viszont azon véleményének adott hangot, hogy egy ilyen kezdeményezést nagyon alaposan meg kell tárgyalni.

“Nem hiszem, hogy játékként használhatjuk ezeket az – egyébként demokratikus – eszközöket, de nagyon alaposan kell tárgyalnunk ezekről. Egy ország kormánya mégsem cserélhető le egyik napról a másikra, és minden politikus, főleg egy olyan párt, mint a PSD, elsősorban a gazdaságra, az országra kell hogy gondoljon. Nem játszhatunk bizalmatlansági indítványosdit, hogy ma ilyen kormány van, holnap már más kormány van” – érvelt Teodorovici.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.