Felhívás!

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rajzokat küldhetnek a gyerekek a belügyminiszternek

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rajzokat küldhetnek a gyerekek a belügyminiszternek Románia

A koronavírus-világjárvánnyal kapcsolatos rajzokat vár Marcel Vela belügyminiszter a gyerekektől péntek 12 óráig. A legjobban sikerült munkák készítői június 1-jén kérdéseket tehetnek fel egy videokonferencia keretében a tárcavezetőnek, illetve az időszak “szuperhőseinek”, orvosoknak, rendőröknek, csendőröknek, tűzoltóknak, határrendészeknek.

A rajzokat Vela miniszter Facebook-oldalára kell elküldeni magánüzenetben, a szülők elérhetőségi adataival együtt. A rajzok közzétételéhez és a gyerekeknek a videokonferencián való részvételéhez a szülők hozzájárulására van szükség.

“Látni akarjuk az ő szemükkel is ezt az időszakot, ennek a periódusnak a szuperhőseit és általában a világot. Azokat a rajzokat választjuk majd ki, amelyek a legerősebb üzenetet közvetítik, és ezek szerzői vehetnek részt a találkozónkon. (…) Nagyon várom a rajzokat és hogy találkozzunk! Sok sikert!” – írja Facebook-bejegyzésében Marcel Vela.

A rajzokat péntek délig lehet beküldeni.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. május 28., 15:38
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Rajzoljatok 1 mikróbuszt gyerekek, 9 fejet és 1 zöld pénzt(100€)😁 ennyi kell a határőrnek, h kiengedje szüleidet dolgozni külföldre,ha “valami nincs rendben”!